Creax

Creax

Rebranding en allround marketingondersteuning voor Creax

Toen innovatieadviesbureau Creax uit Kortrijk zijn twintigste verjaardag vierde als internationale speler op de innovatieve markt, vonden de zaakvoerders het tijd voor een herpositionering van hun merk. Zo zouden de services in de toekomst nog sterker in de verf gezet worden. De vernieuwde marketing- en communicatiestrategie werd ook opgesteld met het oog op een verdere doorgroei in de sector.

Het team van Hummingbirds werkte een volledig brand book uit, naast een aflevermap met het logo. Alle officiële documenten van Creax werden uiteindelijk in deze huisstijl uitgewerkt, net zoals de stijl ook in alle andere visuele communicatie wordt doorgetrokken. De toenmalige rebranding ging ook gepaard met een nieuwe website.

Creax
Creax

Opvolging marketingplan en ad hoc opdrachten

Bestuurder Mathieu Mottrie van Creax blikt tevreden terug op de rebranding die zijn bedrijf enkele jaren terug onderging. “Mensen snappen het. Onze nieuwe huisstijl ziet er serieus en professioneel uit, maar toch met een hoekje af. Dat is wie we zijn en onze klanten bevestigen dat met positieve feedback. Wij zijn alvast in de wolken met de geslaagde vertaling van ons bedrijfs-DNA in de nieuwe huisstijl en zetten nu volop in op onze content die we wereldkundig willen maken.”

Ook nu blijft Hummingbirds de marketingpartner van Creax voor alle mogelijke ondersteuning. Van social media en website-aanpassingen tot ad hoc grafische opdrachten en drukwerk. Op basis van regelmatig overleg wordt het marketingplan opgevolgd en uitgevoerd, zodat men bij Creax voluit kan focussen op de core business. 

Creax
Creax
Creax