Home » Services » Graphic Design

Graphic Design

Grafisch ontwerp à la carte te kiezen

Visitekaartjes, verpakkingen of een volledige catalogus? Zoals in een culinair restaurant kies je in ons marketingbureau à la carte welke zaken onze grafisch ontwerpers voor jou mogen uitwerken. Door te werken binnen je huisstijl zorgen we voor een herkenbare visuele identiteit.

Huisstijl

Wees als onderneming duidelijk herkenbaar dankzij je unieke huisstijl. Bij Hummingbirds kan je zowel terecht voor een volledig nieuwe huisstijl, vertrekkend vanuit een leeg blad en als deel van een (re)branding, of een aanpassing van je bestaande huisstijl.

Catalogus

Een kwalitatief gemaakte catalogus is niet alleen een uitstekende kennismaking met je aanbod, het straalt ook klasse uit. Hummingbirds helpt je verkoop graag te boosten met een stijlvol ontworpen catalogus, zowel digitaal als gedrukt.

Visitekaartjes

Met een visitekaartje laat je jouw gegevens na bij potentiële klanten, maar het is ook een kans om creatief uit te pakken. Zo valt je kaartje meer op en blijft het zeker langer hangen bij je contactpersoon. Reken op Hummingbirds voor een kwalitatief eindresultaat.

Brochures

Heb je een winkel en wil je jouw producten graag vereeuwigen in een brochure? Of een immokantoor dat graag folders wil verdelen over een nieuwe verkaveling? Welke toepassing je ook in gedachten hebt, onze grafisch ontwerpers staan je graag bij met raad en daad.

Labels & verpakkingen

We proeven met onze ogen! Welk product je ook verkoopt, professionele en aantrekkelijke labels en verpakkingen zijn altijd belangrijk. Wij kruipen in het hoofd van jouw klanten en zorgen voor productverpakkingen op maat.

Affiches & flyers

Een feestelijke opendeurdag, extra personeel gezocht of verhuist jouw bedrijf binnenkort? Welk nieuws je ook hebt, je wil dit uiteraard graag delen met je klanten. Dat kan onder meer via affiches en flyers. Wij helpen je met een stijlvolle uitwerking van dit drukwerk.

Advertenties & banners

Een advertentie in de krant of in een magazine of een reclamebanner plaatsen tijdens een wielerwedstrijd? Afhankelijk van de gelegenheid en het nieuws dat jij wil delen, werken we bij Hummingbirds graag een aangepast voorstel op maat uit.

Signalisatie & belettering

Verplichte of noodzakelijke signalisatie hoeft helemaal niet saai te zijn! Onze ontwerpers bij Hummingbirds zorgen voor stijlvolle signalisatie en belettering, helemaal volgens de huisstijl van je zaak. Nuttige boodschappen oogden nog nooit zo mooi.

Iconen & illustraties

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is alvast de bedoeling als je gebruik maakt van unieke iconen en illustraties. Het menselijke brein verwerkt visuele informatie nu eenmaal sneller en eenvoudiger, waardoor je in een mum van tijd veel informatie kan meegeven.

Beursstanden

Neem je met je onderneming deel aan een beurs, maar heb je nog geen idee hoe je de aandacht van voorbijgangers kan trekken? Wij helpen je graag met een uitnodigende beursstand die volledig bij de stijl van jouw bedrijf past.
Hummingbirds
Elk grafisch element dat we produceren, van logo's tot marketingmateriaal, wordt doordacht vormgegeven om niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook om een diepere betekenis te hebben. Grafische opdrachten kunnen dan ook à la carte of als onderdeel van een volledig (re)brandingtraject.

Op zoek naar een grafische partner?

Op zoek naar een grafische partner die jouw visie tot leven brengt? Onze getalenteerde studio staat klaar om jouw ideeën grafisch om te zetten. Wij combineren creativiteit met vakmanschap.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

Solliciteer nu!

Graphic Design
Laad je cv en motivatiebrief op:
    Voorwaarden*

    Let's grow together