Home » Services » Graphic design » Labels & verpakkingen

Labels & verpakkingen

Product branding die aanspreekt

We proeven met onze ogen! Welk product je ook verkoopt, professionele en aantrekkelijke labels en verpakkingen zijn altijd belangrijk. Wij kruipen in het hoofd van jouw klanten en zorgen voor productverpakkingen op maat.
Hummingbirds
Je hebt slechts enkele seconden om een goede eerste indruk te maken. Een geslaagde verpakking is dan ook essentieel om in het oog te springen van mogelijke kopers.

Onmisbaar voor je product

Bij het creëren van een nieuwe huisstijl zijn we graag volledig. Heb jij een winkel of webshop waarin je eigen producten aanbiedt, dan hoort een unieke verpakking daar absoluut bij. Onze grafisch ontwerpers zorgen ervoor dat jouw product straks meer dan ooit in de schijnwerpers staat.

 

Soorten verpakkingsmateriaal

De ontwerpers houden rekening met alle factoren die van tel zijn. In eerste instantie doen we de uitgetekende huisstijl alle eer aan, maar we houden ook rekening met andere bepalende zaken. Het type verpakking en het verpakkingsmateriaal bijvoorbeeld. Wordt het ontwerp gedrukt op karton, papier, glas, plastic of nog iets anders? Onze ontwerpers spelen hier uitstekend op in, zodat jouw product zo aantrekkelijk mogelijk oogt.

 

Advies nodig over het juiste verpakkingsmateriaal of benieuwd naar de mogelijke ontwerpen die wij kunnen voorzien? Doe gerust een beroep op onze expertise.

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Labels & verpakkingen
Voorwaarden*

    Let's grow together