Home » Services » Graphic design » Huisstijl

Huisstijl

Consistentie in al je communicatie

Wees als onderneming duidelijk herkenbaar dankzij je unieke huisstijl. Bij Hummingbirds kan je zowel terecht voor een volledig nieuwe huisstijl, vertrekkend vanuit een leeg blad en als deel van een (re)branding, of een aanpassing van je bestaande huisstijl.

Herkenbaarheid

Een onderscheidende huisstijl zorgt ervoor dat je zakelijke connecties onmiddellijk herkennen dat ze met jou in contact zijn, ongeacht het communicatiekanaal. Een consistente benadering staat hierbij centraal.

De specifieke elementen van jouw huisstijl bespreken we uiteraard in onderling overleg. Daarnaast voorzien we graag advies om de huisstijl consequent toe te passen in jouw documenten. Als je al een huisstijl hebt die je bevalt, maar je wilt deze moderniseren, dan staan we bij Hummingbirds ook voor je klaar.

Volledige consistentie

Een huisstijlpakket omvat verschillende grafische dragers die de visuele identiteit van een merk of bedrijf helpen vormgeven en consistent presenteren. De specifieke dragers kunnen variëren afhankelijk van de behoeften en aard van het bedrijf. Enkele veelvoorkomende vormen zijn visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentatiemappen, brochures, e-mailhandtekeningen, kledij-ontwerp tot zelfs voertuigbelettering en websites.

Hummingbirds streeft naar een herkenbare huisstijl die op ieder platform - online én offline - helemaal tot zijn recht komt.

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Huisstijl
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together