Home » Services » Graphic design » Advertenties & banners

Advertenties & banners

Advertenties en banners die bijblijven

Een advertentie in de krant of in een magazine of een reclamebanner plaatsen tijdens een wielerwedstrijd? Afhankelijk van de gelegenheid en het nieuws dat jij wil delen, werken we bij Hummingbirds graag een aangepast voorstel op maat uit.
Hummingbirds

Optimale mediamix

Wij hechten grote waarde aan de synergie tussen branding en digitale strategie. Daarom is een optimale mediamix, die zowel online als offline kanalen omvat, van essentieel belang. Op deze manier kan een digitale campagne extra impact genereren ter ondersteuning van advertenties en banners.

Extra impact genereren

We krijgen iedere week wel tientallen advertenties te zien, maar hoeveel blijven er echt hangen? Wij maken er onze missie van om jou te onderscheiden van de concurrentie met een unieke advertentie die écht aanspreekt.

Ontdek hoe wij een harmonieuze mediamix van online en offline kanalen creëren, waardoor jouw reclamecampagne niet alleen opvalt maar ook extra impact genereert. Duik met ons in de wereld van branding meets digital, waar jouw merk gedijt in de dynamiek van de moderne media.

Blijf hangen bij je doelgroep

Het creëren van aantrekkelijke en stijlvolle advertenties is van essentieel belang om eruit te springen en in de gedachten van de juiste doelgroep te blijven hangen.

  • We zorgen voor opvallende en passende advertenties die jouw zaak, product of merk weerspiegelen.
  • Onze aanpak combineert een stijlvol ontwerp met doordacht strategisch denken om tot de perfecte vormgeving te komen.
  • Naast het ontwerp bieden we waardevol strategisch advies over de optimale plaatsing van de advertentie, zodat je boven de concurrentie uitstijgt.

We ondersteunen graag met digitale dragers om nog meer impact te creëren. Die lijn trekken we ook door met onze reclamebanners, die voor tal van gelegenheden gebruikt kunnen worden.

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Advertenties & banners
Voorwaarden*

    Let's grow together