Home » Services » Graphic design » Beursstanden

Beursstanden

Beursstanden in jouw unieke huisstijl

Neem je met je onderneming deel aan een beurs, maar heb je nog geen idee hoe je de aandacht van voorbijgangers kan trekken? Wij helpen je graag met een uitnodigende beursstand die volledig bij de stijl van jouw bedrijf past.

Volledig op maat gemaakt

Luid, interactief of opvallend? Dat kan, maar enkel als het matcht met jouw branche en persoonlijkheid. Liever strak en stijlvol? Ook dan spring je ongetwijfeld in het oog bij de mensen die je liefst wil bereiken. Net daarom is het belangrijk om een beursstand op maat te ontwerpen. Aangepast aan jouw onderneming en jouw doelgroep, met een professionele benadering.

Kracht van herkenbaarheid

Onze grafische ontwerpers bij Hummingbirds ontfermen zich sowieso graag over de volledige branding van klanten en trekken die lijn graag door naar je beursstanden. Daar speelt namelijk de kracht van herkenbaarheid. Als de klant je beursstand ziet en jou nadien opzoekt via Google of Facebook, zal het meteen vertrouwd aanvoelen.

Het spreekt voor zich dat je zo ver kan gaan als je zelf wil met een beursstand op maat. Basic en budgetvriendelijk of een ontwerp dat helemaal state of the art is? You name it, we make it. Wij zorgen ervoor dat alles voorzien is om jouw gewenste doelgroep te bereiken.

Roll up banners beurs

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Beursstanden
Voorwaarden*

    Let's grow together