Home » Services » Graphic design » Visitekaartjes

Visitekaartjes

Visitekaartjes als deel van je huisstijl

Met een visitekaartje laat je jouw gegevens na bij potentiële klanten, maar het is ook een kans om creatief uit te pakken. Zo valt je kaartje meer op en blijft het zeker langer hangen bij je contactpersoon. Reken op Hummingbirds voor een kwalitatief eindresultaat.
Hummingbirds

Kracht van herkenbaarheid

Net zoals een logo of de juiste typografie, maakt een visitekaartje eigenlijk deel uit van je complete huisstijl. Het is dan ook de bedoeling dat zakenrelaties meteen weten met wie ze te maken hebben, door de herkenbaarheid van jouw stijl. De kans dat jouw naam op een positieve naam blijft hangen – en dat ze het kaartje effectief bewaren – is dan ook aanzienlijk groter als het visitekaartje professioneel uitgewerkt is.

Creatieve varianten

Visitekaartjes kunnen gedrukt worden op verschillende papiersoorten, maar ook andere dragers zijn mogelijk. Ooit al eens een houten of metalen visitekaartje ontvangen? Als dit bij jouw sector past, kan het een mooie meerwaarde zijn en is de kans groot dat je een positieve indruk maakt. Zowel voor traditionele visitekaartjes als creatieve alternatieven kan je bij onze grafisch ontwerpers terecht.

Google Popcards

Google Popcards zijn geen gewone visitekaartjes, maar wel een Google-product om extra reviews te verzamelen. Door een code te scannen, kunnen klanten rechtstreeks een woordje neerpennen. Goed voor je uitstraling én gunstig voor de SEO-waarde van je website. Daarnaast kunnen wij ook zelf codes aanmaken en vormgeven voor extra reviews op Tripadvisor of Trustpilot of om extra mensen naar je social media te gidsen.

Bij Hummingbirds is een visitekaartje niet zomaar een stukje papier. We zien het als een mogelijkheid om jouw merkidentiteit te verspreiden en een goede eerste indruk te maken.

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Visitekaartjes
Voorwaarden*

    Let's grow together