Home » Services » Graphic design » Affiches & flyers

Affiches & flyers

Maak indruk met ons stijlvol drukwerk

Een feestelijke opendeurdag, extra personeel gezocht of verhuist jouw bedrijf binnenkort? Welk nieuws je ook hebt, je wil dit uiteraard graag delen met je klanten. Dat kan onder meer via affiches en flyers. Wij helpen je met een stijlvolle uitwerking van dit drukwerk.
Hummingbirds

Aantrekkelijk én teasend

Het ontwerpen van affiches en flyers is een evenwichtsoefening tussen het verschaffen van nuttige informatie en de nieuwsgierigheid prikkelen. Enerzijds wil je dus een aantrekkelijk ontwerp, dat uitnodigend is om te bekijken en te lezen.

Anderzijds wil je ook je nieuws kwijt, zodat mensen effectief tot actie kunnen overgaan. Als volleerde koorddansers bewaren wij het evenwicht tussen beide elementen zodat we voor jou de perfecte affiche of flyer kunnen ontwerpen.

Combineer met digitale marketing

Bij Hummingbirds houden we ervan om online marketing en offline toepassingen, zoals affiches en flyers, naadloos in elkaar over te laten gaan. Op die manier genereren we nog meer impact en breng je jouw merk op diverse kanalen naar voren.

De aanpak verschilt sterk per branche. Contacteer ons dus zeker voor een kennismakingsgesprek om te weten hoe we bij jouw merk voor de goede synergie tussen online en offline marketing kunnen zorgen.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Affiches & flyers
Voorwaarden*

    Let's grow together