Home » Services » Graphic design » Catalogus

Catalogus

Stijlvol uitpakken met jouw aanbod

Een kwalitatief gemaakte catalogus is niet alleen een uitstekende kennismaking met je aanbod, het straalt ook klasse uit. Hummingbirds helpt je verkoop graag te boosten met een stijlvol ontworpen catalogus, zowel digitaal als gedrukt.

Gedrukte catalogus

Je catalogus is een verlengstuk van je winkel of onderneming en moet dus ook dezelfde uitstraling met zich meebrengen. Daarom creëren wij graag de ideale samenhang tussen kwalitatief fotomateriaal en eventuele teksten.

De samenstelling van je catalogus gebeurt uiteraard steeds in overleg, zodat deze honderd procent aan jouw verwachtingen voldoet. Desgewenst kunnen wij je ook ondersteunen met de nodige copywriting en fotografie.

Online catalogus

Onze grafisch ontwerpers verdiepen zich graag in je gedrukte catalogus, maar uiteraard is het ook mogelijk om een digitale catalogus te ontwerpen en aan te bieden op je website. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je catalogus helemaal interactief te maken.

Een online catalogus is op elk moment toegankelijk, 24/7, vanaf elke locatie. Dit vergroot de mogelijkheden voor consumenten om producten te bekijken en te kopen, ongeacht hun locatie. Het is bovendien eenvoudig om een online catalogus bij te werken met nieuwe producten, prijzen of informatie. Dit zorgt ervoor dat klanten altijd toegang hebben tot de meest recente informatie.

Een professionele catalogus kan de betrokkenheid van klanten verhogen en nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren. En het ziet er ook gewoon prachtig uit!

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Catalogus
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together