Home » Services » Graphic design » Iconen & illustraties

Iconen & illustraties

Unieke iconen op maat van je bedrijf

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is alvast de bedoeling als je gebruik maakt van unieke iconen en illustraties. Het menselijke brein verwerkt visuele informatie nu eenmaal sneller en eenvoudiger, waardoor je in een mum van tijd veel informatie kan meegeven.
Bij Hummingbirds begrijpen we dat visuele communicatie een krachtig middel is om jouw merkverhaal te vertellen. Daarom gaan we verder dan standaard ontwerpelementen en bieden we op maat gemaakte iconen, illustraties en infographics aan die de unieke identiteit van jouw bedrijf weerspiegelen.
Hummingbirds

Iconen met nuttige info

Iconen worden vooral ingezet om nuttige informatie mee te geven, zonder een grote hoeveelheid tekst te moeten verwerken. Standaardiconen kunnen overal gevonden worden, maar een op maat ontworpen icoon spreekt boekdelen over de identiteit van jouw bedrijf. Dit geldt zowel voor een merksymbool, een karakteristieke illustratie of een informatieve infographic.

Onderscheidende illustraties

In tegenstelling tot iconen, zijn illustraties eerder decoratief. Deze (getekende) afbeeldingen zijn uitstekend geschikt om extra toelichting te verschaffen. Met unieke, zelfgemaakte illustraties kan jij je bovendien uitstekend onderscheiden van de concurrentie.

Verduidelijking via infographics

Onze op maat gemaakte visuele elementen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel in het vertellen van jouw verhaal. Of het nu gaat om het verduidelijken van complexe informatie met een infographic of het toevoegen van een speelse toets met aangepaste illustraties, we zorgen ervoor dat elk visueel element een doel dient in jouw volledig merkverhaal.

Wil je uitpakken met unieke, op maat gemaakte visuele elementen? Het creatief team van Hummingbirds ontwerpt ze voor jou.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Iconen & illustraties
Voorwaarden*

    Let's grow together