Home » Services » Digital marketing » Telefonische prospectie

Telefonische prospectie

Prospect calling in naam van jouw bedrijf

Telefonische prospectie of ‘prospect calling’ is vaak nodig om je bedrijf te laten groeien. Helaas is het niet altijd even simpel om telkens weer potentiële klanten te vinden en ook tijd vrij te maken om hen te contacteren. Wij nemen die taken dan ook van je over.

Een goed gevulde agenda

Bij Hummingbirds zorgen wij ervoor dat je agenda wekelijks gevuld is met gerichte afspraken. Zo hoef je geen tijd en energie te verliezen aan het maken van de afspraak, maar kan je onmiddellijk overgaan naar de daadwerkelijke verkoop van je product of dienst. Indien je dat wenst, kunnen we de afspreken rechtstreeks in jouw agenda inplannen.

Commerciële aanpak

Na een eerste kennismaking met je bedrijf en een beter inzicht in je verschillende producten en/of diensten kunnen we aan de slag. We stellen samen met jou een actuele klantenlijst op van bedrijven waar je een maximaal rendement uit kunt halen.

Daarna maken we een plan op van commerciële aanpak. Wanneer je overtuigd bent van onze gekozen strategie starten wij met prospect calling. Regelmatig sturen we direct mailings uit met een persoonlijke boodschap naar je klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat er wekelijks nieuwe kwalitatieve afspraken ingepland staan in je agenda.

Geschikt voor vacatures

Werk je samen met Hummingbirds voor vacaturecampagnes, op de website, via advertenties of op social media? Dan kunnen wij met telefonische prospectie de kandidaten opvolgen.

Dankzij onze ervaring is een eerste selectie al gemaakt, zodat jij enkel nog tijd hoeft te investeren in de kandidaten die echt in aanmerking komen voor de vacante job.

Veel afspraken, terwijl je zelf kan focussen op je core business. Dat is het voordeel als je een beroep doet op de telefonische prospectie van Hummingbirds.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Telefonische prospectie
Voorwaarden*

    Let's grow together