Beursstanden

Professionele beursstanden in jouw huisstijl.

Neem je met je onderneming deel aan een beurs, maar heb je nog geen idee hoe je de aandacht van voorbijgangers kan trekken? Hummingbirds helpt je graag met een uitnodigende beursstand die volledig bij jouw bedrijf past. Een vakbeurs is dan ook een perfecte manier om rechtstreeks contact te maken met potentiële klanten. Een kans die je niet onbenut wil laten.

Beursstanden op maat

Toch is het niet eenvoudig om op te vallen tussen de menigte op een beurs. Alle ondernemingen willen zich van hun beste kant laten zien. En ze willen vooral opvallen, zodat de potentiële klanten hen zeker gezien hebben.

Toch is het vooral belangrijk dat je beursstand uitstekend bij jou en je onderneming past. Luid, interactief of opvallend? Dat kan, maar enkel als het matcht met jouw branche en persoonlijkheid. Liever strak en stijlvol? Ook dan spring je ongetwijfeld in het oog bij de mensen die je liefst wil bereiken. Net daarom is het belangrijk om een beursstand op maat te ontwerpen. Aangepast aan jouw onderneming en jouw doelgroep, met een professionele benadering.

Kracht van herkenbaarheid

De grafische ontwerpers van Hummingbirds ontfermen zich sowieso graag over logo’s, visitekaartjes of zelfs de volledige huisstijl van klanten en trekken die lijn graag door naar je beursstanden. Daar speelt namelijk de kracht van herkenbaarheid. Als de klant je beursstand ziet en jou nadien opzoekt via Google of Facebook, zal het meteen vertrouwd aanvoelen.

Het spreekt voor zich dat je zo ver kan gaan als je zelf wil met een beursstand op maat. Basic en budgetvriendelijk of een ontwerp dat helemaal state of the art is? You name it, we make it. Hummingbirds zorgt ervoor dat alles voorzien is om jouw gewenste doelgroep te bereiken.

Interesse in een professionele beursstand op maat?
Contacteer Hummingbirds voor meer info.

Ontwerp van beursstanden
Ontwerp van beursstanden
Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?