Brochures

Brochures

Heb je een winkel en wil je jouw producten graag vereeuwigen in een brochure? Of een immokantoor dat graag folders wil verdelen met een nieuwe verkaveling? Welke toepassing je ook in gedachten hebt, onze grafisch ontwerpers staan je graag bij met het ontwerp van een brochure. 

Tijdloze offline marketing

Hoewel Hummingbirds vooral een digitaal marketingbureau is, halen wij onze neus niet op voor offline marketing. Integendeel! Een brochure is in onze ogen dan ook een tijdloze marketingtool, die perfect geschikt is bij bepaalde toepassingen. Wie een brochure wil laten uitwerken, kan dan ook probleemloos bij ons terecht. Enerzijds kunnen onze grafisch ontwerpers een design voorzien dat perfect bij je onderneming en de huisstijl past, anderzijds kan je de brochure ook laten uitschrijven door onze copywriters. 

Wie een brochure laat maken, kan uiteraard op flexibiliteit rekenen. Het aantal pagina’s, de papiersoort, de concrete invulling: het zijn allemaal factoren die op jouw wensen worden afgestemd. Het is dan ook de bedoeling om jouw klanten, bezoekers of zakelijke relaties helemaal te overtuigen.  

Brochure ontwerp
Folder ontwerp

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?