Labels &  verpakkingen

Ontwerpen van labels en verpakkingen

Uniek logo? Check! Verzorgde huisstijl? Check! Een verpakking die perfect aansluit bij jouw product? Oei … Wie zich buigt over de uitwerking van een nieuw product, dreigt dit soms over het hoofd te zien. Nochtans is de productverpakking vaak cruciaal om potentiële klanten te overtuigen. Bij Hummingbirds kan je terecht voor het ontwerpen van verpakkingen, voor tal van diverse producten en op verschillende materialen.

Diverse soorten verpakkingen

Bij het creeëren van een nieuwe huisstijl zijn we graag volledig. Heb jij een winkel of webshop waarin je eigen producten aanbiedt, dan hoort een eigen verpakking daar absoluut bij. Het spreekt dus voor zich dat je bij Hummingbirds kan aankloppen voor het ontwerpen van je verpakkingen.

Onze grafisch ontwerpers houden rekening met alle factoren die van tel zijn. In eerste instantie doen we de uitgetekende huisstijl alle eer aan, maar we houden ook rekening met andere bepalende zaken. Het type verpakking en het verpakkingsmateriaal. Wordt het ontwerp gedrukt op karton, papier, glas, plastic of nog iets anders? Onze ontwerpers spelen hier uitstekend op in, zodat jouw product zo aantrekkelijk mogelijk oogt.

Advies nodig over het juiste verpakkingsmateriaal of benieuwd naar de mogelijke ontwerpen die wij kunnen voorzien? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een voorstel op maat.

Verpakking voor wijnhuis Hendrik
Verpakking voor Saint Lambertus

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?