Catalogi

Boost je verkoop met een knappe catalogus

Of je nu zetels, televisies of eender wat verkoopt, het is cruciaal hoe jij jouw product in de markt zet. Kies je ervoor om een catalogus aan te bieden, wil je alleen de allerbeste kwaliteit, zodat jouw product optimaal tot zijn recht komt. Bij Hummingbirds kan je alvast terecht voor het ontwerpen van alle catalogi.

Gedrukte of online catalogus

Je catalogus is een verlengstuk van je winkel of onderneming en moet dus ook dezelfde uitstraling met zich meebrengen. Daarom creëren wij graag de ideale samenhang tussen kwalitatief fotomateriaal en eventuele teksten. De samenstelling van je catalogus gebeurt uiteraard steeds in overleg, zodat deze honderd procent aan jouw verwachtingen voldoet. Bovendien kies je zelf in welke mate wij jou mogen ontzorgen. Zo kan je van fotoshoot en grafisch vormgeving tot het effectieve drukken op ons rekenen, als je dat wenst.

Onze grafisch ontwerpers verdiepen zich graag in je gedrukte catalogus, maar uiteraard is het ook mogelijk om een digitale catalogus te ontwerpen en aan te bieden op je website. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je catalogus helemaal interactief te maken.

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?