Strategie

Bepaal je bedrijfsstrategie & marketingplan.

Een professionele positionering? Jezelf onderscheiden in je vak? Met een doelgerichte brainstorm helpen wij je graag op weg.
Hoe ‘matuur’ is jouw onderneming op digitaal vlak? Wij bekijken graag het volledige plaatje, om zo gericht advies te geven. Geen pleister op een houten been, wel een doordachte aanpak.
Wat zijn mijn troeven en op welke vlakken kan ik me onderscheiden van de concurrentie, het zijn vragen die leven bij elke ondernemer. Wij staan je graag bij om de usp’s in jouw sector uit te tekenen.

Je zit boordevol ondernemende plannen, maar heb je ook nagedacht wat jouw doelgroep is? Welke particulieren of bedrijven wil jij aanspreken? Het is de basis van al je toekomstige marketingacties.

Iedere ondernemer wil vlot gevonden worden in Google. Belangrijk is echter dat je goed weet welke zoektermen populair zijn in jouw sector en hoe je hierop strategisch kan inspelen.

Je hebt wel websitebezoekers, maar zij gaan zelden tot actie over? Wij onderzoeken hoe we het aantal conversies op je website of webshop kunnen verhogen.

Is je website voldoende duidelijk, eenvoudig en snel? We kruipen in de huid van jouw websitebezoekers om de gebruiksvriendelijkheid in kaart te brengen en verbeterpunten aan te pakken.

Je bent al langer online actief, maar jouw concurrenten zijn dat ook? Wij gooien alle parameters in de weegschaal om zo te bepalen waar jouw onderneming het meest progressiemarge heeft.
Je wil een nieuwe (neven)activiteit opstarten, maar vraagt je af of er wel voldoende vraag is? Bepaalde zaken waaraan je niet dacht? Tijdens ons marktonderzoek komt het allemaal naar boven.
Van het bepalen van je doelstellingen tot de uitvoering en uiteindelijke analyse. Een duidelijk plan is nodig om blijvend progressie te maken. Zo ben je voldoende gewapend voor toekomstige uitdagingen.
Hoe sterk je marketingplan ook is, zorgvuldige opvolging is altijd een must. De digitale wereld staat tenslotte niet stil. Wij helpen je om steeds strategisch in te spelen op de actuele trends.
Stop de persen! Nieuw bedrijf, waanzinnig project of ander groot nieuws? Mits een goede benadering kan jouw onderneming misschien wel schitteren in de media.

Steeds verrassend, altijd voordelig! Weet jij meteen welk bedrijf bij deze baseline past en wil je vooral zélf de juiste woorden voor jouw onderneming vinden? Wij duiken graag in ons vat vol inspiratie.

Zin in een samenwerking?