Zoekwoordenanalyse

Meer inzicht in jouw zoekmachine optimalisatie.

Een SEO-zoekwoordenanalyse staat aan de basis van zoekmachineoptimalisatie. Wat je namelijk als eigenaar van een website altijd wilt, is dat je zo hoog mogelijk in de zoekmachines verschijnt. Het is een ware kunst om dit voor elkaar te krijgen. Hier komt zeer specialistische kennis bij kijken.

Aan de hand van een SEO zoekwoordenanalyse kom je bijvoorbeeld achter:

Het zoekgedrag van je doelgroep

Een SEO-zoekwoordenanalyse legt bloot waar jouw doelgroep precies naar op zoek is. Welke zoekwoorden gebruiken ze? En waarom? Aan de hand van dit inzicht ben je in staat om jouw doelgroep beter te begrijpen. Zeer waardevolle informatie dus voor de eigenaar van een website.

Hoe je momenteel scoort in de zoekresultaten

Daarnaast kom je er dankzij de SEO-audit ook achter hoe je momenteel scoort in de zoekresultaten. Zo weet je bijvoorbeeld waar je momenteel al wel goed op scoort. En op welke zoekwoorden het gewenste resultaat nog niet is bereikt.

De mobielvriendelijkheid van jouw website

Daar komt nog bij dat ook de mobielvriendelijkheid van jouw website een grote rol speelt op SEO-vlak. Het laatste wat je wil, is dat bezoekers afhaken omdat je site niet responsive of mobielvriendelijk is.

De kansen om hoger te scoren in de zoekmachines

Tot slot leidt een SEO-zoekwoordenanalyse tot waardevolle informatie om hoger te scoren in de zoekmachines. Bij Hummingbirds helpen we je graag verder om deze informatie om te zetten in een uitvoerbare strategie.

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?