Copywriting

Zakelijk of creatief? Wij spreken jouw taal

Voor schrijfsels in alle maten en gewichten ben je bij Hummingbirds aan het juiste adres. Zowel voor online als offline teksten staan wij graag tot je dienst. Kort of lang, zakelijk of speels … Als een kameleon nemen wij jouw gedaante over en pennen de tekst helemaal naar jouw wens. Goede copywriting is dan ook belangrijk in verschillende facetten van je digitale marketing. Of je nu een bedrijfsmagazine wil maken, professionele mails of brieven wil opstellen of wil opvallen met uiterst kwalitatieve teksten op je website of sociale media.

Zakelijke toon of liever met een hoek af?

Als ondernemer wil je dat al je communicatie op punt staat, maar zelf ben je hier niet altijd bedreven in of soms ontbreekt het je gewoon aan tijd. Dat is absoluut geen schande. Wel is het verstandig om je teksten in dat geval uit te besteden aan experts. Professioneel geschreven teksten, die bovendien taalkundig correct zijn, komen het imago van je bedrijf dan ook sowieso ten goede.

Bovendien blijf jij de baas. Verkies je de u-vorm of de je-vorm en mik je op een kort tekstje of een lang epistel? Wij passen ons met plezier aan. Dat geldt ook voor de stijl van de tekst. Sommige boodschappen vergen eerder een zakelijke toon, terwijl er bij andere onderwerpen een stevige hoek mag af zijn. Wij omarmen beide stijlen met veel liefde, de afwisseling houdt ons geïnspireerd.

Offline en online toepassingen

Aangezien wij zelf websites bouwen en allround experts zijn in digitale marketing, krijgen we bij Hummingbirds hoofdzakelijk online teksten op ons bord. En dat smaakt uitstekend! Zowel voor short copy, bijvoorbeeld geschikt voor je Facebook– of Instagrampagina, als voor volledig uitgeschreven cases kan je bij ons aankloppen. Daarnaast mag je ook op ons rekenen om een leuke twist te geven aan je e-mailmarketing of om een originele vacaturetekst neer te schrijven of een baseline te bedenken.

Gaat het om een tekst die op je website verschijnt, dan houden we steeds rekening met de interessante trefwoorden voor jouw onderneming. Dan komen we bij specifieke SEO-copywriting terecht. Het is namelijk een kunst om een tekst aangenaam en wervend te maken, maar terwijl alle SEO-regels in het achterhoofd te houden.

Toch beperken wij ons zeker niet tot deze digitale toepassingen. Misschien wil je een vacaturetekst wel in een krant of magazine laten publiceren of heb je hulp nodig bij een bedrijfsmagazine of -brochure. Wij kunnen je bijstaan voor het grafisch ontwerp, maar dus zeker ook voor alle bijhorende teksten. Zo bedenken we ook graag samen een geschikte baseline voor je onderneming. Zie je het nog grootser en wil je jouw project of nieuws delen met de buitenwereld via de media? Dan kan je beroep doen op onze perscommunicatie.

Copywriting voor social media
Persbericht voor Publima

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?