Brucaro

Brucaro

Juwelier Brucaro krijgt elegant digitaal verlengstuk

Heb je een trouwfeest of verloving te vieren? Bij Brucaro vind je ongetwijfeld dé ring waarmee je het hart van je geliefde helemaal verovert. Deze juwelier is gelegen in het centrum van Kortrijk en specialiseert zich in juwelen op maat. Elegantie ten top! Aangezien nog nooit iemand ongelukkiger werd na het krijgen van een prachtig juweel, helpen we met Hummingbirds graag om de pronkstukken van Brucaro te promoten.

Website en social media

Hummingbirds kreeg de taak om Brucaro een online verlengstuk te geven dat even elegant oogt als de winkel zelf. Dit zowel in de vorm van een nieuwe website, als aanwezigheid op social media. Het resultaat ziet er niet alleen piekfijn uit, we zetten ook in op een uitstekende online vindbaarheid. 

Brucaro
Brucaro
Brucaro

Online vitrine op de website

Goud, zilver, klassiek, modern … Wat ook jouw voorkeur geniet, bij Brucaro maken ze je dromen waar. Naast de topcollecties in de boetiek kan je namelijk steeds voor maatwerk kiezen. Zo verwerken ze zelfs oude juwelen met emotionele waarde in jouw nieuwe eyecatcher.

Bij Hummingbirds maken we er een erezaak van om de juwelen en het verhaal van Brucaro ook online te laten schitteren. Maar nóg mooier dan in het echt? Daarvoor hebben we geen edelstenen, maar toverspreuken nodig.

Brucaro
Brucaro

Terug naar overzicht