Home » Services » Branding

Branding

Steek je zaak in een professioneel kleedje

Op basis van de uitgestippelde merkstrategie, jouw sector en jouw persoonlijke voorkeuren gaan we aan de slag met je visuele (re)branding. Onze brand designers werken een huisstijl uit die jouw waarden en normen uitstraalt, maar tegelijk ook aantrekkelijk oogt voor (potentiële) klanten.
Hummingbirds

Branding met impact

De volledige look & feel van je onderneming krijgt (opnieuw) vorm tijdens een doordacht (re)brandingtraject. We passen de merkstrategie in de praktijk toe om zo impact te creëren met jouw merk.

Merkstrategie in de praktijk

Na het uittekenen van jouw ideale merkstrategie, brengen we deze inzichten in de praktijk. Een duurzame aanpak, die vertrekt vanuit jouw merkpositionering. Deze structurele aanpak zorgt ervoor dat je nieuwe huisstijl persoonlijk en toekomstgericht is, maar ook dat je vanuit je sterktes kunt groeien.

Uitgewerkt merkconcept

Zoals jouw zaak zijn er geen twee. Dat resulteert dan ook in een uniek logo- en huisstijlconcept, dat wij voor je uittekenen. Hummingbirds hanteert hiervoor een vaste methodiek. Zo stellen we steeds verschillende logo’s voor, die via diverse designprincipes tot stand komen. Stuk voor stuk zijn het onderscheidende logo’s, waarmee je het verschil maakt.

Voorts mag je rekenen op twee visueel uitgewerkte merkconcepten, waaruit één finaal concept gekozen wordt. Wij adviseren je over de gepaste kleuren en stijlfiguren, bezorgen nadien duidelijke brand guidelines in een PDF-bestand en leveren uiteraard ook alle elementen aan in hoge resolutie.

Volledig grafische identiteit

Brand identity fonts

De keuze van lettertypes in onze brand identity is doordacht en draagt bij aan de versterking van de merkidentiteit. We streven naar onderscheidende fonts die zowel in gedrukte materialen als online optimaal kunnen worden gebruikt. Indien mogelijk, leveren we deze fonts aan, zodat je gemakkelijk zelf de merkidentiteit in verschillende contexten kunt implementeren.

Brand images

Onze brand images zijn zorgvuldig gekozen om de essentie van het merk vast te leggen. Elk beeld is doordrenkt met de waarden en boodschap van het merk, waardoor een krachtige visuele impact ontstaat. Hiermee streven we ernaar om een visueel verhaal te vertellen dat resoneert met de doelgroep en de merkbeleving versterkt.

Brand book

Het brand book is de essentiële gids die de richtlijnen en principes van onze merkidentiteit vastlegt. Hierin vind je niet alleen de gekozen fonts en brand images, maar ook een diepgaande uitleg van de toegepaste grafische stijl. Het brand book fungeert als de hoeksteen van een consistente merkervaring door alle communicatiekanalen heen.

Na een (re)branding door Hummingbirds staat jouw huisstijl als een huis

Our work

Nood aan een (re)branding?

Op zoek naar een partner voor (re)branding. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een merk dat niet alleen mooi is, maar ook krachtig en impactvol in de markt staat.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

Solliciteer nu!

Branding
Laad je cv en motivatiebrief op:
    Voorwaarden*

    Let's grow together