Home » Services » Service » Conversie

Conversie

Maak klanten van je bezoekers

Lead generation betekent dat je actief inzet op het verzamelen van nieuwe 'leads', potentiële klanten dus voor jouw onderneming. Het uiteindelijke doel is om van jouw vrijblijvende bezoekers ook echte klanten te maken. Of in één marketingterm: conversie.
Hummingbirds

Gebruik van de juiste tools

‘A fool with a tool is still a fool.’ In de marketingwereld zijn er heel wat tools die je kan inzetten om extra leads te verzamelen. De kunst is dus om de juiste tools voor jouw business uit te kiezen en ze ook efficiënt in te zetten. Hierbij houden we rekening met jouw sector, doelgroep, beschikbaar budget, de urgentie van de nieuwe leads … Steeds zorgen wij voor een marketingmix op maat.

Zo kunnen social media campagnes bijvoorbeeld een perfecte manier zijn om nieuwe leads aan te trekken, net als Google Ads of mailings naar jouw doelgroep. Werk je puur B2B, dan kunnen wij via B2B-tracking nagaan welke bedrijven jouw website bezochten. Met een Hubspot-integratie of andere tool voor marketingautomatisatie is het bovendien mogelijk dat de leads of afspraken rechtstreeks in jouw CRM terechtkomen.

Leadkwalificatie

Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle instellingen, de targeting én de vormgeving van je marketingacties op punt staan. Net zoals we ook de basis op je website kunnen optimaliseren, zodat de leads hier goed hun weg vinden.

Maar daar stopt het verhaal niet. Zodra de leads beginnen binnen te stromen, kan je ook op ons rekenen voor leadkwalificatie. Wij zorgen dus voor een grondige filtering, zodat jij meteen aan de slag kan met de kwalitatieve leads. Dat kunnen potentiële klanten, zakelijke partners of sollicitanten zijn, afhankelijk van jouw doelstellingen.

Telefonische prospectie

Telefonische prospectie of ‘prospect calling’ is vaak nodig om je bedrijf te laten groeien. Helaas is het niet altijd even simpel om telkens weer potentiële klanten te vinden en ook tijd vrij te maken om hen te contacteren. Wij nemen die taken dan ook van je over.

Onze ervaren call agent zorgt ervoor dat je agenda wekelijks gevuld is met gerichte afspraken. Zo hoef je geen tijd en energie te verliezen aan het maken van de afspraak, maar kan je onmiddellijk overgaan naar de daadwerkelijke verkoop van je product of dienst. Indien je dat wenst, kunnen we de afspreken rechtstreeks in jouw agenda inplannen.

Ook voor het vinden van de perfecte versterking voor je bedrijf is een telefonische screening overigens perfect. Wij maken vervolgens een eerste selectie, zodat jij enkel nog tijd hoeft te investeren in de kandidaten die echt in aanmerking komen voor de vacante job.

Leads die écht resultaat opleveren, daarvoor gaan we bij Hummingbirds

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst

Solliciteer nu!

Conversie
Voorwaarden*

    Let's grow together