Selecteer een pagina

Branding.

Home » Branding

Wij geven vorm aan
je merk.

Een sterk merk is een slim merk.

Aan de totaalontwikkeling van een merk gaat altijd heel wat denkwerk vooraf. Tijdens het strategisch voortraject van de branding ontwikkelen we samen een toekomstgerichte merkstrategie.

Noterman
Responsive webdesign voor Noterman

Waar staat het merk vandaag
en waar willen we naartoe?

Die twee vragen bepalen wat het merk nodig heeft. Wat is goed? Wat kan beter? Is een optimalisatie nodig of een totale make-over?

Wat is de business strategie? Tijdens het strategisch voortraject zoeken we antwoord en kunnen we het merk gericht ontwikkelen. Zo kan het doen wat het moet doen: de juiste mensen verleiden. Een pasklare oplossing voor alle bedrijven bestaat nu eenmaal niet, vandaar dat wij altijd een oplossing op maat aanreiken.

Geen strategie zonder research

We analyseren alles wat op tafel ligt en leggen er nog heel wat bij. Onze strategen gaan aan de slag met alle data en mogelijke eerdere oefeningen rond het merk.

We bekijken de business strategie in detail, analyseren de markt en gaan van bij het begin op zoek naar opportuniteiten.

Hummingbirds marketing in Kortrijk

Onze klanten aan het woord.

“Top samenwerking!”

“Dankzij Hummingbirds krijg ik regelmatig offertes binnen waardoor onze omzet verhoogt. Ik kan Hummingbirds dus ten sterkste aanbevelen om uw firma te doen groeien!”

Michiel Vermandere

Zaakvoerder

“Meer leads dankzij Hummingbirds”

“Dankzij Hummingbirds zijn we van slechts enkele leads per maand naar bijna 1 lead of offerte per dag gegaan. De bestellingen komen heel vlot binnen dankzij de digitale marketing.”

Traxgo

Zaakvoerder

Ontdek ook deze diensten.

Online marketing strategie

Strategie

  • $SWOT analyse
  • $Sales- & marketingplan
  • $Implementatie, opvolging en bijsturing
Hummingbirds is Google Partner

Digital Marketing

Grafisch ontwerp Kortrijk

Grafisch ontwerp