Visitekaartjes

Visitekaartjes als deel van je huisstijl

Wie geregeld in contact komt met zakelijke contacten, heeft vast altijd visitekaartjes op zak. Zo kan je bliksemsnel al jouw contactgegevens delen met anderen. Oogt jouw kaartje echter verouderd of verre van professioneel? Dan belandt het wellicht snel in de vuilnisbak. Een professioneel, verzorgd visitekaartje in je huisstijl is dan ook een must.

Net zoals een logo of de juiste typografie, maakt een visitekaartje eigenlijk deel uit van je complete huisstijl. Het is dan ook de bedoeling dat zakenrelaties meteen weten met wie ze te maken hebben, door de herkenbaarheid van jouw stijl. De kans dat jouw naam op een positieve naam blijft hangen – en dat ze het kaartje effectief bewaren – is dan ook aanzienlijk groter als het visitekaartje professioneel uitgewerkt is.

Visitekaartjes kunnen gedrukt worden op verschillende papiersoorten, maar ook andere dragers zijn mogelijk. Ooit al eens een houten of metalen visitekaartje ontvangen? Als dit bij jouw sector past, kan het een mooie meerwaarde zijn en is de kans groot dat je een positieve indruk maakt. Zowel voor traditionele visitekaartjes als creatieve alternatieven kan je bij de grafisch ontwerpers van Hummingbirds terecht.

Visitekaartje ontwerp voor Counye Lenz
Visitekaartje ontwerp voor Domestiek

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?