Home » Nieuws » Hummingbirds is een trots lid van BNI in Roeselare én Kortrijk
05.05.2023
Leestijd: 2 min

Hummingbirds is een trots lid van BNI in Roeselare én Kortrijk

Netwerken terwijl de concurrentie slaapt. Aangezien sommige Hummingbirds vroege vogels zijn, klinkt het ons als muziek in de oren. Wij zijn dan ook een trots lid van de ambitieuze netwerkorganisatie BNI in Roeselare én Kortrijk.

Sinds de opstart in 1985 groeide BNI uit tot een van de grootste zakelijke netwerkorganisaties ter wereld. BNI staat dan ook voor Business Network International. In de BNI-chapters wisselen lokale ondernemers ervaringen en aanbevelingen uit, onder het motto ‘geven loont’. De bedoeling is namelijk om elkaar te versterken. Van onderlinge concurrentie is bovendien geen sprake, want alle leden van een chapter hebben een andere expertise.

BNI Rodenbach in Roeselare

BNI in Roeselare, dat is een begrip. BNI Rodenbach is namelijk een van de grootste en meest succesvolle chapters in heel Europa. Momenteel zijn er meer dan 60 ambitieuze ondernemers aangesloten en ook Hummingbirds is er al enkele jaren van de partij. In het werkingsjaar 2022-2023 was bestuurder Mieke De Weerdt zelfs actief als secretaris bij BNI Rodenbach.

BNI Rodenbach heeft iedere donderdagochtend een bijeenkomst in de VIP Lounge van volleybalclub Knack Roeselare. Vanaf 6.30 uur verzamelen de leden in de Diksmuidsesteenweg 396.

BNI Gulden Sporen in Kortrijk

Door de vele positieve samenwerkingen bij BNI in Roeselare besloot Hummingbirds om ook in de eigen uitvalsbasis actief te gaan netwerken. Bestuurder Koen Derweduwen vertegenwoordigt ons wekelijks bij BNI Gulden Sporen. In het werkingsjaar 2023-2024 doet hij dat bovendien als secretaris. Hoewel BNI in Kortrijk meerdere chapters heeft, tekenen ook hier elke week tientallen gedreven ondernemers present.

De bijeenkomsten van BNI Gulden Sporen vinden elke dinsdagochtend plaats in brasserie Le Coq d’Harlembois. De leden verzamelen vanaf 6.30 uur ’s ochtends in de Kortrijksesteenweg 350 in Harelbeke.

Langskomen als bezoeker?

Zoals eerder gezegd, is er per expertise slechts één lid toegelaten in elk chapter. Zo is er geen onderlinge concurrentie en kunnen de leden elkaar voluit ondersteunen. Een lidmaatschapscommissie kijkt erop toe dat dit correct wordt nageleefd.

Toch is iedere ondernemer meer dan welkom om zich te komen voorstellen. Naast de vaste leden zijn er namelijk ook elke week bezoekers. Zij mogen eventueel wel uit een overlappende sector komen, maar uiteraard kan het ook een ideale test zijn als je zelf overweegt om lid te worden.

Heb je interesse om eens langs te komen bij BNI Rodenbach in Roeselare of BNI Gulden Sporen in Kortrijk? Stuur gerust een mailtje naar studio@hummingbirds.be en we bezorgen je met plezier alle nodige informatie.

Interesse in BNI in Roeselare of Kortrijk?

Contacteer ons gerust en we introduceren je graag als kandidaat-lid of bezoeker.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

Solliciteer nu!

Hummingbirds is een trots lid van BNI in Roeselare én Kortrijk
Laad je cv en motivatiebrief op:
    Voorwaarden*

    Let's grow together