Home » Nieuws » Drukwerk voor de verkiezingen? Reken op Hummingbirds!
17.05.2024
Leestijd: < 1 min

Drukwerk voor de verkiezingen? Reken op Hummingbirds!

Europese, federale en regionale verkiezingen in juni, met vervolgens nog de gemeenteraad, provincieraad in districtsraad in oktober. Hoeft het nog gezegd dat 2024 een echt verkiezingsjaar is? Wie denkt aan verkiezingen, denkt ook spontaan aan affiches en borden langs de kant van de weg. Bij alle drukwerk voor de verkiezingen kan je dan ook rekenen op de service van Hummingbirds.

 

 

Complete service, van ontwerp tot drukwerkbegeleiding

Affiches of verkiezingsborden in de huisstijl van je partij? Of nog een professionele fotoshoot nodig? Afhankelijk van jouw wensen en noden gaat Hummingbirds graag aan de slag. Onze ontwerpers zorgen voor professionele affiches en borden, waarmee je op een positieve manier opvalt in het straatbeeld.

Niet alleen voor het ontwerp kan je een beroep doen op onze service, maar ook voor een complete drukwerkbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat de kleuren tot in de perfectie uitgewerkt zijn – afhankelijk van het gekozen materiaal – en laten het eindresultaat piekfijn bij jou leveren. Wens je daarnaast ook nog flyers te maken of heb je andere marketingondersteuning nodig, dan spreekt het voor zich dat ons team je graag verder helpt.

 

Niet kleurloos, wel honderd procent neutraal

Hoewel ons drukwerk voor de verkiezingen uiteraard niet kleurloos is, werkt Hummingbirds wel honderd procent neutraal. Dat betekent dat partijen van alle strekkingen bij ons kunnen aankloppen om hun drukwerk te verzorgen, steeds met hetzelfde engagement.

Drukwerk voor de verkiezingen nodig?

Neem nu contact op met Hummingbirds voor een complete service.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

Solliciteer nu!

Drukwerk voor de verkiezingen? Reken op Hummingbirds!
Laad je cv en motivatiebrief op:
    Voorwaarden*

    Let's grow together