Home » Nieuws » Hummingbirds 2.0: overname Easybranding en gloednieuwe huisstijl
01.06.2022
Leestijd: 2 min

Hummingbirds 2.0: overname Easybranding en gloednieuwe huisstijl

Wie in het voorjaar van 2022 langs de Noordstraat in Kortrijk passeerde, kon het als eerste opmerken. ‘Ons nest wordt te klein’, met daaronder een verhuurbordje. Jawel, Hummingbirds verhuisde naar de Morinnestraat 7, nog steeds in onze hometown Kortrijk. En er is meer. Wij namen namelijk de activiteiten van strategisch designbureau Easybranding over.

Terwijl Easybranding de voorgaande maanden op zoek was naar een geschikte overnemer, gingen we met Hummingbirds op zoek naar een groter nest om onze marketingactiviteiten uit te breiden. Beide partijen geraakten er dan ook snel uit, waardoor de overname van Easybranding door Hummingbirds sinds 1 juni 2022 een feit is. Hummingbirds is een allround marketingbureau, dat vooral kmo’s uit West- en Oost-Vlaanderen bijstaat met alle denkbare marketingactiviteiten. Easybranding ontpopte zich de voorbije tien jaar dan weer vooral tot strategisch designbureau. Hun ervaring met de strategische branding van bedrijven wordt als een mooie aanvulling beschouwd op het bestaande, ruime aanbod bij Hummingbirds. De missie blijft onveranderd: lokale bedrijven helpen groeien.

Nieuwe uitvalsbasis

Naast de overname van Easybranding vindt er ook een fysieke verhuis plaats. Het team van Hummingbirds neemt binnenkort namelijk zijn intrek in de Morinnestraat 7, waar Easybranding voorheen gevestigd was. “Gezien de sterke groei van Hummingbirds drong een verhuis zich op. Dat we terwijl ook nog de expertise van Easybranding aan ons team kunnen toevoegen, maakt het verhaal helemaal top”, vindt bestuurder Mieke De Weerdt. “Beide teams blijken bovendien enorm complementair te zijn, waardoor ik ervan overtuigd ben dat het voor iedereen een grote meerwaarde zal zijn. En dus zeker ook voor onze klanten.”

Een mening die Tineke Rosseel, jarenlang het gezicht van Easybranding, deelt. Zij blijft als brand consultant aan boord bij Hummingbirds, net als haar rechterhand Karen Vermeersch. “Met deze overname bundelen we onze krachten en versterken we samen de marktpositie”, vindt Tineke. “Hummingbirds wordt nu nog meer dan voordien een one-stop-shop voor je volledige marketing en sales.”

Nieuwe huisstijl en website

Bij Hummingbirds laten we deze heuglijke gebeurtenissen niet zomaar passeren en daarom trakteren we onszelf ook op een gloednieuwe huisstijl en website. Benieuwd hoe Hummingbirds er tegenwoordig uitziet, met een uitgesproken keuze voor zwart-wit? Feel free om het uitgebreid te ontdekken!

Kennismaken met ons ambitieus team?

Na de overname van Easybranding kregen we er nóg extra expertise bij. Kennismaken met het volledige team kan op onze website.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Hummingbirds 2.0: overname Easybranding en gloednieuwe huisstijl
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together