Home » Services » Service » Website optimalisatie

Website optimalisatie

Optimaal rendement uit je website halen

Enerzijds bouwen we bij Hummingbirds zelf websites, die we volledig op punt zetten voor een optimale vindbaarheid en sterke conversies. Anderzijds kan je ook voor de optimalisatie van een bestaande website bij ons aankloppen.
Hummingbirds

Website als basis

Welke digitale marketingacties we ook samen ondernemen, vaak zal de website als basis fungeren. Het is dus belangrijk dat deze helemaal op punt staat, met het oog op maximaal rendement. Net daarom zijn we bij Hummingbirds thuis in professioneel webdesign en webdevelopment.

UI/UX-design

In een ideale wereld heeft Hummingbirds de website zelf gebouwd, zodat we zeker weten dat de structuur van de website helemaal goed zit. Wij bieden echter de service om ook bestaande websites te optimaliseren, met het oog op latere marketingacties. Op die manier stellen we alles in het werk om de leads – die we met onze acties genereren – ook effectief te verzilveren.

WordPress of ander CMS

Bij Hummingbirds bouwen we zelf websites in WordPress en dus zijn we in dit CMS het best thuis. Toch heeft ons team ook een degelijke kennis van andere courante systemen zoals Sitemanager, Squarespace, Shopify … Samen bekijken we graag hoe we jouw website best kunnen optimaliseren.

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst

Solliciteer nu!

Website optimalisatie
Voorwaarden*

    Let's grow together