Home » Nieuws » Hoe kies ik het beste marketingbureau voor mijn zaak?
19.06.2024
Leestijd: 2 min

Hoe kies ik het beste marketingbureau voor mijn zaak?

Je bruist van energie en wil je zaak laten groeien? Mooi zo! Dan ben je wellicht ook op zoek naar het beste marketingbureau om jouw ambities te ondersteunen. Geen gemakkelijke keuze, dus helpen we je graag een handje.

Met welke factoren hou ik rekening bij mijn keuze?

 

 • Vraag om enkele concrete voorbeelden, al dan niet uit jouw sector. Zo krijg je meteen een beter beeld van de technische mogelijkheden binnen het team. Zoek je bijvoorbeeld een partner voor een nieuwe website, dan loont het ook zeker de moeite om de site van het bureau zelf even door te nemen. Bij Hummingbirds maken we het jou alvast gemakkelijk door zelf regelmatig cases te delen met de buitenwereld.
 • Meten is weten. Sommige marketingacties draaien om creativiteit en beleving. Als je een spandoek of billboard laat maken, wil je dan ook vooral opvallen. Bij andere diensten draait het om cijfers. Hoeveel mensen heb ik bereikt met mijn campagne? Hoeveel extra bezoekers had mijn website? Hoe sterk is mijn vindbaarheid in de zoekmachines verbeterd? Met een data-driven aanpak kan je de vooruitgang vlot bijhouden.
 • Mond-tot-mondreclame. Een positieve referentie uit je eigen netwerk is extra betrouwbaar en dus goud waard, maar natuurlijk heeft niet iedereen dagdagelijks een reclamebureau nodig. Gelukkig is anno 2024 iedereen een volwaardige recensent en vind je online vlot reviews terug. Zie je bij één bedrijf opvallend veel negatieve reviews, dan is het tijd om de rode vlag boven te halen. Omdat wij sterke voorstanders zijn van transparantie, kan je voor Hummingbirds reviews nalaten op vier verschillende kanalen: Facebook, Google, TripAdvisor en Sortlist.

 

Het beste marketingbureau van Kortrijk?

Uiteraard willen de titel als beste marketingbureau van Kortrijk en omstreken niet zomaar claimen. Daarvoor is het respect voor onze collega’s te groot. Bovendien heeft iedere klant compleet andere noden. Wat we dus wél proberen te zijn, is het beste marketingbureau voor jouw specifieke behoeften.

Net dat is de sterkte van Hummingbirds. Ons team bevat experts in uiteenlopende takken van marketing. Dat merk je meteen als je een kijkje neemt bij onze diensten. Full service met hoofdletter F. Aanvankelijk lag de expertise vooral bij digitale marketing, maar daar werd in 2022 een sterke laag aan toegevoegd. Sinds de overname van Easybranding vloeien branding en digitale marketing steeds sterker in elkaar voort. En dat komt jouw merk sowieso ten goede. Blijkt uit de strategische oefening dat je nood hebt aan een moderner imago? Een nieuwe website? Of een sterkere online aanwezigheid in zijn geheel? Door verschillende specialisten onder één dak samen te brengen, zorgen wij voor een marketingmix op jouw maat.

Wat net zo belangrijk is als de inhoudelijke match is natuurlijk een persoonlijke klik. We houden van een transparante aanpak, zodat je als klant weet wat er beweegt. Geen aartsmoeilijk vakjargon, maar wel heldere rapportering in mensentaal. Om te weten of die persoonlijke klik er is, kan je dan ook steeds een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. We beloven dat het gezellig wordt.

 

Wil je ontdekken of Hummingbirds het beste marketingbureau voor jou is?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons team. Graag tot binnenkort!

Ontdekken of Hummingbirds hét bureau is voor jou?

Neem gerust vrijblijvend contact op om een samenwerking te bespreken!

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Hoe kies ik het beste marketingbureau voor mijn zaak?
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together