Over ons

Aangename kennismaking!

Een kolibrie – ofwel hummingbird in het Engels – haalt topsnelheden tot honderd kilometer per uur, kan snel keren in de lucht én zelfs achterwaarts vliegen. Een accurate omschrijving van de doorsnee Hummingbird: knallen als het moet, flexibiliteit troef. Pleased to meet you!

Resultaatgericht

No-nonsense. Rechtdoorzee. Of in ons geval de Leie. Geen eindeloze praatjes dus, bij Hummingbirds zijn we doeners. Uiteraard gaan we strategisch en doordacht te werk, maar als ondernemer wil je vooral resultaten zien. En daarvoor zorgen wij.

Veelzijdigheid troef

De wereld van digitale marketing is complex en wijzigt razendsnel. Daarom hebben we voor ieder vakgebied een expert in huis. Sinds 1 juni maken ook de strategen van het voormalige Easybranding deel uit van de Hummingbirds-familie. Zo hebben we nóg meer expertise in eigen huis.

Trots op ons werk

Bij het zien van onze realisaties voelen we ons even geen kolibrie, maar zijn we eerder fier als een pauw. We beschouwen onze klanten dan ook als gewaardeerde ambassadeurs. Kort samengevat: we zijn trots op ons werk en delen dat graag met jou.