Digital maturity audit

Een frisse blik op jouw digitale aanwezigheid

Wat we bij Hummingbirds vaak zien, is dat onze klanten met een heel specifieke vraag komen. Ze zijn op zoek naar de oplossing voor één of meerdere concrete problemen binnen de online marketingstrategie. Helaas is dit vaak een pleister op een houten been en is het slechts een kwestie van tijd voor het volgende probleem opduikt.

Bij Hummingbirds kijken we hier dan ook anders naar. In plaats van ons op één specifiek probleem te richten, nemen we de complete situatie met je door. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we door middel van een momentopname bekijken hoe jouw online aanwezigheid ervoor staat. Op alle fronten. Dit noemen we een digital maturity audit.

Voordelen

Steeds meer van onze klanten kiezen voor een digital maturity audit. Het lijkt er dan ook op dat dit langzaam maar zeker de standaard wordt. Zeker voor bedrijven met een website die nog niet zolang begonnen zijn of zelf geen verregaande specialistische kennis over digitale marketing in huis hebben. Er is dan sprake van de volgende voordelen:

Mogelijkheden vinden

De kans is zeer groot dat er allerlei mogelijkheden zijn om de digitale marketingstrategie relatief eenvoudig uit te breiden. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk. In de praktijk zien we vaak dat er meer mogelijkheden liggen dan bedrijven zelf van op de hoogte zijn.

Hulp bij het grijpen van nieuwe kansen

We leggen de mogelijkheden niet alleen bloot, maar helpen je ook om er gebruik van te maken. Het implementeren van een nieuwe strategie is precies waar we ons op dagelijkse basis mee bezighouden.

Bedrijfsresultaten verbeteren

Tot slot gaat dit leiden tot het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Zowel op korte als ook op de lange termijn heb je baat bij de opgedane kennis.

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?