Blog

Reseller

Awards voor Combell…

Combell werd bekroond met de Twinkle Award in de categorie van beste dienstverlener. Ook zijn klanten genieten van deze service.

Bij de webshops werd Coolblue bekroond in de categorie Omnichannel, Vente-Exclusive in de categorie Pure Player, en Foodbag in de categorie Starter. Het zal wellicht geen toeval zijn dat verschillende van de winnaars en genomineerden vertrouwen op de expertise van Combell voor
hun hosting. De award-winnaars Vente-Exclusive, KBC en Selligent bijvoorbeeld, maar ook Schoenen Torfs (runner-up in de categorie Omnichannel), Lady Jane (runner-up in de categorie Market Places), Studio Emma (genomineerd in de categorie Creation & Development) en Sirius Legal (genomineerd in de categorie Custom Services). Onze hartelijke gelukwensen aan alle
winnaars en genomineerden!

Hummingbirds als Official Reseller

Met Hummingbirds als official reseller van Combell geniet u van :
– een gratis helpdesk met eigen experten
– persoonlijke en betrouwbare service, dag & nacht, 24/7