Hummingbirds is van 8 tot en met 10 oktober aanwezig op Second Home Expo in Flanders Expo Gent. Een goede mogelijkheid om ons vrijblijvend te ontmoeten en je te laten informeren en inspireren. Op Second Home Expo vind je meer dan 120 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak. Hun doel? Jouw droom om een tweede woning aan te schaffen helpen realiseren.

Met Hummingbirds zijn we uiteraard geen immokantoor. Wij tekenen echter present om onze marketingdiensten aan te bieden aan de immomakelaars en staan terwijl ook ter beschikking van bezoekers die hun activiteit digitaal in de verf willen zetten. Zo kan je bij ons terecht voor een gratis analyse van je website.

Gratis tickets voor de beurs

Interesse om een bezoekje te brengen aan Second Home Expo? Via deze link kan je eenvoudig twee gratis vrijkaarten registeren. Je hoeft enkel je e-mailadres door te geven én over een Covid Safe Ticket te beschikken. Hummingbirds heet je alvast graag van harte welkom in Gent.

Is Second Home Expo niet meteen iets voor jou, maar heb je daarentegen interesse om zelf een beursstand te voorzien op een andere beurs? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je namelijk graag met het ontwerpen van een beursstand, volledig in de huisstijl van je onderneming. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie hierover.