Selecteer een pagina

Websites.

Home » Digital marketing » Websites

Wij geven vorm aan jouw online identiteit.

Online aanwezig zijn is een must!

Tegenwoordig is een website of webshop heel belangrijk. Steeds meer mensen zijn online actief. Online vindbaar zijn is dan ook voor elke onderneming van belang.

De meerderheid van alle internetgebruikers start zijn zoektocht naar informatie via de zoekmachine van Google. Maar zet jij als ondernemer voldoende in op die digitale golf?

Hummingbirds staat je alvast graag bij voor webdesign. Zowel voor het bouwen van een volledig nieuwe website of webshop als het opfrissen van je bestaande website kan je bij ons terecht. 

Webdesign op maat van je bedrijf.

Als je rendement uit je website of webshop wil halen, moet je er eerst voor zorgen dat je vindbaar bent voor potentiële klanten.

Onze websites en webshops hebben niet enkel een aantrekkelijk design, maar ze zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en aangepast aan elk type scherm.

Vermijd een te lange laadtijd.

 De consument van vandaag haat wachten. Duurt je laadtijd langer dan 8 seconden, dan is de kans groot dat de vogel gaan vliegen is. Bovendien scoor je ook hoger in Google met je site als deze snel laadt. Meet dus je laadtijd en duurt deze langer dan 5 seconden, probeer deze dan wat lager te krijgen.

Kleine afbeeldingen kunnen je al een aardig stuk helpen. Er zijn heel wat tools die je helpen bij het meten van je snelheid van je site en ook de professionals van Hummingbirds kunnen je een handje toesteken bij het sneller maken van je website.

Website ontwerp en ontwikkeling

Geoptimaliseerd voor
alle schermen

Remarketing campagnes

Een uniek ontwerp op
maat van je zaak

Website ontwerp en ontwikkeling

Beheer de inhoud van
je website met ons CMS

Op zoek naar een websitebouwer?