Selecteer een pagina

Huisstijl ontwerp.

Home » Grafisch ontwerp » Huisstijl ontwerp

Een professionele huisstijl voor je zaak.

Ontwerp op maat van jouw merk.

Visuele identiteit is meer dan een logo of grafisch ontwerp alleen. Het gaat om merkwaarden, het ontwikkelen van een visie, bepalen hoe alles exact uitstraalt waar jouw zaak voor staat. Wij ontwikkelen wel een échte visuele identiteit. Dit omvat het logo, bepalen van lettertypen, huiskleuren, beeldgebruik, iconen en illustraties. Dit alles om het coherent in te zetten in alle web- en printproducties, kortom voor alle communicatie van je bedrijf.

Het spreekt voor zich dat we dit niet alleen bepalen, maar vooral luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Hoe wil je je onderneming in de markt zetten? Welke waarden wil je uitstralen? Die krijtlijnen nemen we graag mee in het ontwerp van jouw huisstijl, zodat het volledig naar wens is. 

Nóg meer reclamemogelijkheden.

Hier hoeft het overigens nog niet op te houden. Bij Hummingbirds werken we namelijk ook samen met een vaste partner voor raambelettering, autobelettering of alle andere vormen van reclame. Je kan het zo gek niet bedenken of het is toch mogelijk via ons. Als klant heb je dus maar één aanspreekpunt, maar de mogelijkheden voor jouw reclamecampagnes zijn werkelijk eindeloos.

Benieuwd welk ontwerp perfect bij jouw onderneming past? Of welke reclamemogelijkheden we allemaal kunnen inzetten voor jouw marketing? Neem dan vrijblijvend contact op met Hummingbirds.

 

Meer te weten komen over website ontwikkeling?