Onze regio’s

Nieuwe huisstijl ontwerpen in Kortrijk

Voordeel herkenbare huisstijl ontwerpen

Een huisstijl geeft de identiteit weer van je onderneming. Wanneer die goed zit en een correcte presentatie is van waarvoor je bedrijf staat, vinden (mogelijke) klanten het makkelijker om je merk te onthouden. Met een unieke huisstijl kan je je onderscheiden van je concurrenten en heb je ook meteen een leidraad om je communicatie consequent op te stellen. Een merk met een herkenbare en consistente huisstijl wekt vertrouwen op bij potentiële klanten en kan ervoor zorgen dat je merk top of mind wordt.

Prijzen voor een huisstijl te ontwerpen, regio Kortrijk

Wij werken altijd op maat van de klant en de prijs is daaraan aangepast. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij wat je wensen en voorkeuren zijn en bepalen we een correcte prijs voor je project. Neem dus zeker contact met ons op als je interesse hebt in een nieuwe en stijlvolle huisstijl.

Huisstijl laten ontwerpen door Hummingbirds

Benieuwd naar wat ons creatief team uit hen mouw schudt wanneer ze aan de slag gaan met je huisstijl? Na het eerste gesprek en het invullen van een stappenplan, achterhalen wij wat je wil en waarvoor je huisstijl moet staan. Tijdens het creatieve proces houden we je op de hoogte aan de hand van visuele mock-ups. Kan je niet wachten om erin te vliegen, neem dan zo snel mogelijk contact op met Hummingbirds.

Contact met Hummingbirds

Wil je je logo, brochure, visitekaartje of verpakking laten ontwerpen door ons getalenteerd team hier bij Hummingbirds? Neem contact op met ons en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Zin in een samenwerking?