Home » Projecten » Video » Atention

Over Atention.

Bij Atention uit Waregem kan je terecht voor de huur van tenten en ander feestmateriaal. Ze hebben feesttenten voor een heleboel verschillende toepassingen. Daarnaast kan je ook bij Atention terecht voor de huur van een springkasteel of toiletwagens.

Om hun aanbod in de kijker te zetten, doet Atention al enkele jaren een beroep op verschillende diensten van Hummingbirds.

Ook nood aan een marketingbureau voor jouw onderneming in Waregem? Contacteer Hummingbirds.

De opdracht.

Enerzijds rekent Atention op ons voor socialemediamarketing. We maken leuke visuals voor hun socials posts en publiceren die op vastgelegde tijdstippen. Die posts worden aangevuld met gerichte remarketingcampagnes. Dat zijn socialemediacampagnes die eerdere websitebezoekers in het vizier nemen. Om het verhaal op sociale media af te maken, voorziet Hummingbirds af en toe ook videomarketing om de producten van Atention te promoten.

Ook voor zowel SEO als SEA staan we Atention bij. Via SEO helpen we Atention aan een goede positie in de niet-betaalde zoekresultaten op Google, terwijl we dit aanvullen met advertenties voor de voornaamste activiteiten. Door SEO en SEA strategisch op elkaar af te stemmen, bereikt Atention zo heel wat potentiële klanten.