Selecteer een pagina

Reclamebureau Kortrijk

Op zoek naar een geschikt reclamebureau?

Wij zijn een reclamebureau uit Kortrijk, gelegen aan de Leie en zit vol met creatievelingen die een gezamenlijke passie hebben: MARKETING. Wat doen wij zoal?

  • Bouwen van websites of webshops
  • Uittekenen strategisch marketingplan
  • Genereren van kwalitatieve leads
  • Verzorgen van grafisch design
  • Uitblinken met campagnes op sociale media

En het beste van al? Dit is nog niet eens de helft van wat wij te bieden hebben.

Reclamebureau Kortrijk | Marketing Kortrijk | Hummingbirds
De kloof tussen marketing en sales blijkt voor heel wat bedrijven te groot. Wij vormen de brug tussen marketing en sales. We bieden een full service aan en helpen bij de strategie tot bij de uitwerking. We hebben diverse diensten met focus op digital marketing, maar ook op vlak van strategie en grafisch ontwerp kunt u bij ons terecht. Jouw online aanwezigheid is in deze tijd belangrijker dan ooit en hier willen wij jou bijstaan. Ons team is heel divers; we hebben zowel grafische mensen in dienst, als developers, copywriters en analytische medewerkers.

We hebben voor alles een geschikte expert in huis. Ideaal toch? Er is sprake van intern overleg en een transparante communicatie en zo zorgen wij ervoor dat onze klanten de geschikte service en advies krijgen. Ook al hebben we een veelzijdig team, we zorgen dat de klant één aanspreekpunt heeft voor alle on- en offline activiteiten. Op deze manier blijft het handig voor je en verloopt de communicatie vlot.

We vinden het belangrijk om iedere klant een advies om maat te bezorgen.

“Hoe krijg ik meer conversies?”

“Hoe zorg ik ervoor dat mijn website zo hoog mogelijk scoort in Google?”

“Hoe word ik zichtbaar op sociale media?”

We zorgen ervoor dat alle campagnes origineel zijn en creatief. Als erkend Google-partner hebben we reeds vele campagnes opgezet en weten we perfect wat werkt en wat niet werkt. Niet alleen onze diensten zijn een boost voor je bedrijf, maar ook onze ervaring en service.

Benieuwd hoe we je specifiek kunnen helpen? Aarzel niet om ons te contacteren. Dan kijken we samen naar mogelijke ideeën en strategieën om jouw bedrijf zo hoog mogelijk te plaatsen. We zijn een ambitieus marketingbureau dat veel aandacht schenkt aan service en vinden langetermijnrelaties belangrijk.

 

We kunnen je dus zeker helpen op elk gebied. Neem eens een kijkje naar onze cases en oordeel zelf.