Home » Services » Content creation » Copywriting

Copywriting

Maak gebruik van onze krachtige woorden

Voor schrijfsels in alle maten en gewichten ben je bij Hummingbirds aan het juiste adres. Zowel voor online als offline teksten staan wij graag tot je dienst. Kort of lang, zakelijk of speels … Als een kameleon nemen we jouw gedaante over en pennen de tekst zoals jij het wenst.
Hummingbirds

Wij spreken jouw taal

Als ondernemer wil je dat al je communicatie op punt staat, maar zelf ben je hier niet altijd bedreven in of soms ontbreekt het je gewoon aan tijd. Dat is absoluut geen schande. Wel is het verstandig om je teksten in dat geval uit te besteden aan experts. Professioneel geschreven teksten, die bovendien taalkundig correct zijn, komen het imago van je bedrijf sowieso ten goede.

Bovendien blijf jij de baas. Verkies je de u-vorm of de je-vorm en mik je op een kort tekstje of een lang epistel? Wij zorgen voor advies, maar passen ons ook zeker aan. Dat geldt eveneens voor de stijl van de tekst. Sommige boodschappen vergen eerder een zakelijke toon, terwijl er bij andere onderwerpen een stevige hoek mag af zijn. Wij omarmen beide stijlen met veel liefde, de afwisseling houdt ons geïnspireerd.

Voor websites en social media

Aangezien wij zelf websites bouwen en allround experts zijn in digitale marketing, krijgen we bij Hummingbirds hoofdzakelijk online teksten op ons bord. En dat smaakt uitstekend! Zowel voor short copy, bijvoorbeeld geschikt voor je Facebook– of Instagrampagina, als voor volledig uitgeschreven cases en websites kan je bij ons aankloppen.

Daarnaast mag je ook op ons rekenen om een leuke twist te geven aan je e-mailmarketing, om een originele vacaturetekst neer te schrijven of een baseline te bedenken.

 

SEO-copywriting

Gaat het om een tekst die op je website verschijnt, dan houden we steeds rekening met de interessante trefwoorden voor jouw onderneming. Dan komen we bij specifieke SEO-copywriting terecht.

Het is namelijk een kunst om een tekst aangenaam en wervend te maken, maar terwijl alle SEO-regels in het achterhoofd te houden. Een kunst waarin we ons bij Hummingbirds al jarenlang succesvol verdiepen.

 

Brochures en folders

Toch beperken wij ons zeker niet tot deze digitale toepassingen. Misschien wil je een vacaturetekst wel in een krant of magazine laten publiceren of heb je hulp nodig bij een bedrijfsmagazine of -brochure. Wij kunnen je bijstaan voor het grafisch ontwerp, maar dus zeker ook voor alle bijhorende teksten.

Perscommunicatie

Start je een gloednieuw bedrijf, ga je een fusie aan of vier je jouw 50ste verjaardag? Deze speciale momenten verdienen aandacht. Niet alleen van jouw naasten, maar ook van de buitenwereld.

Ons team beschikt over de nodige journalistieke achtergrond om jouw perscommunicatie helemaal op punt te zetten. Zo is er een aanzienlijke kans dat je verhaal wordt opgepikt door de media, wat je naamsbekendheid een boost geeft.

Anderstalige copywriting

Wil je jouw boodschap niet alleen in het Nederlands, maar ook in andere talen verspreiden? Pas de problème !

Voor eenvoudige vertalingen kan je rekenen op onze talenknobbels, voor complexe materie werken we nauw samen met een sterk vertaalbureau. Zo is ook je anderstalige copy wervend én taalkundig correct.

Goede copywriting is belangrijk in verschillende facetten van je digitale marketing. Of je nu een bedrijfsmagazine wil maken, professionele mails of brieven wil opstellen of wil opvallen met uiterst kwalitatieve teksten op je website of sociale media.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Copywriting
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together