Digitale marketing

Wij bieden een totaalpakket voor je digitale marketing

Je website is hét digitale verlengstuk van je onderneming en hoort dan ook perfect bij jou te passen. Wij verzorgen dan ook graag een stijlvol webdesign waarmee je kan uitpakken als bedrijf.

Een winkel die echt altijd open is, zeven op zeven, dag en nacht? Het kan perfect! Hummingbirds zet jouw producten in de digitale etalage en boost je verkoop met de creatie van een webshop.

Zakelijke teksten over moeilijke materie of creatieve schrijfsels met een stevige hoek af? You name it, we write it. De variatie in de copywriting houdt ons scherp, zowel voor korte als lange teksten.

Meten is weten! Op een gemiddelde website onderneemt 98 procent van de bezoekers geen actie. Door die websitebezoekers in kaart te brengen met datatracking kan je hen efficiënt opnieuw targeten.

Meten is weten! Op een gemiddelde website onderneemt 98 procent van de bezoekers geen actie. Door die websitebezoekers in kaart te brengen met datatracking kan je hen efficiënt opnieuw targeten.

Wie online op zoek gaat naar een product of service, start zijn zoektocht steevast bij Google. Bij helpen jouw onderneming dan ook graag aan een prominente positie in de Google-zoekresultaten.

Terwijl SEO wat tijd vergt en je een beetje geduld moet tonen om een betere positie in te nemen, is het ook mogelijk om meteen goed te scoren in Google. Via Google Ads (SEA) neem je meteen een toppositie in.
Heb je producten die je wil tonen in Google, ga dan voor een shopping advertentie

Mensen zijn van nature sociaal en dat is ook in de digitale wereld het geval. Deel je realisaties en andere info via sociale media om steeds top-of-mind te blijven bij potentiële klanten.

Meer naambekendheid, een nieuw product aankondigen of ander groot nieuws? Via een campagne op sociale media kan je enorm veel mensen bereiken. Liken en sharen maar!
Heel wat mensen bezoeken wel je website, maar worden daarom nog niet meteen klant. Via remarketing kan je deze geïnteresseerden op de hoogte houden van je activiteiten en eventuele acties.

Een klassieker in de marketingwereld, maar nog steeds brandend actueel. Met visueel aantrekkelijke mailingcampagnes kan je een ruime doelgroep aanspreken en extra interesse opwekken.

Dankzij Hummingbirds heb je heel wat nieuwe leads, maar het ontbreekt je aan tijd om hen ook effectief te contacteren? Wij bellen ze in jouw plaats op én plannen ook al meteen een afspraak in. Efficiëntie troef!
Krachtige foto’s of video’s geven jouw communicatie meer uitstraling. Wij sturen onze eigen fotografe/videografe dan ook graag op pad, net zoals we de nodige nabewerking verzorgen.

Zin in een samenwerking?