Onze regio’s

Marketingmateriaal ontwerpen in regio Kortrijk

Voor marketing, online en offline, ben je bij Hummingbirds aan het juiste adres. In ons reclamebureau wordt er marketingmateriaal gemaakt op maat van je wensen en in de huisstijl van je onderneming. Kan je onderneming wel een billboard gebruiken, of eerder enkele opvallende affiches om je boodschap over te brengen? Lijkt raambelettering je wel een interessante investering om je merknaam aan de wereld te tonen? Of zie je het ietsje kleiner en wil je je doelgroep bereiken met enkele brochures, ontworpen door Hummingbirds? Wat je ook maar wil, wij maken het waar!

Prijzen marketingmateriaal ontwerpen

Marketingmaterial op maat ontwerpen gebeurt aan een op maat gemaakte prijs. Benieuwd naar de prijs voor je concept, neem contact op met Hummingbirds en vraag een persoonlijke offerte aan. Hummingbirds in Kortrijk kijkt al uit naar een samenwerking!

Marketingmateriaal ontwerpen door Hummingbirds

Maak een afspraak bij Hummingbirds als je interesse hebt in marketingmateriaal op maat. Tijdens het eerste bezoek bespreken we je ideeën en bedenken we samen met je een concept waarmee je je boodschap kan communiceren naar je (potentiële) klanten. Ons creatief team gaat aan de slag en betrekt je bij het hele proces. Via mock-ups bieden wij een visuele presentatie om je een beeld te geven wat het eindproduct zal zijn. Door nauw samen te werken, bekomen we het perfecte marketingproduct voor je onderneming. Neem dus zeker contact met ons!

Contact met Hummingbirds

Zie je een samenwerking met Hummingbirds wel zitten om je marketingmateriaal op maat te ontwerpen? Je kan ons altijd bereiken via onderstaande gegevens of het contactformulier invullen op onze website.

Hummingbirds BV
Noordstraat 6
8500 Kortrijk
info@hummingbirds.be
Tel. 056 31 00 41

Zin in een samenwerking?